ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві пройде сімейний благодійний фестиваль розвитку підприємництва "ДІТКИ" Пресс-релиз

Ваша дитина обожнює показувати фокуси? Чи плете круті браслетики? А може, дуже гарно малює? На першому сімейному фестивалі розвитку підприємництва в дітей "ДІТКИ" ваше чадо зможе проявити свої таланти і навіть отримати першу грошову премію!

Іноді особливо важливо вчасно помітити і підтримати починання дитини. Кожна дитина талановита по-своєму, і найголовніше - допомогти повірити в те, що її талант дійсно важливий і потрібний. Під час фестивалю кожна дитина зможе спробувати себе в ролі підприємця: представити свої таланти й отримати свою першу зарплату!

До речі, на фестиваль запрошено представників понад 30 дитячих гуртків. Батьки зможуть поспілкуватися з керівниками колективів - побачити їхні виступи - і прийняти рішення про те, на які заняття відправити своє чадо. Також буде багато майстер-класів для дітей на різні теми.

Але подія розрахована на всю сім'ю: будуть також безкоштовні психологічні лекції. Під час зустрічі з психологами будуть порушувати важливі теми: що робити, якщо дитина не слухається, як боротися з комп'ютерною залежністю, як налагодити сон.

Особливе місце на фестивалі приділять "Книжковому ряду". Тут можна буде познайомитися з кращими зразками української літератури і придбати книги за хорошою ціною. І, звичайно ж, будуть фудкорти з корисною їжею, де можна буде підкріпитися і дізнатися рецепти приготування смачних і здорових страв.

Також запланована насичена розважальна програма.

І найголовніше: фестиваль "ДІТКИ" - соціально-благодійний проект. Мета - зібрати 150 000 гривень на закупівлю реабілітаційного обладнання для вихованців дитсадка №591 (спеціалізація установи - діти з обмеженими можливостями, синдромом Дауна, аутисти).

Стежити за анонсами і оновленнями можна на сайті detki-fest.com.ua або на сторінці у Фейсбуці - https://www.facebook.com/detkifest/

КОЛИ: 24-25 вересня, 11:00-19:00

ДЕ: Парк Партизанської Слави

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram