ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 23 обстріли з опівночі

Є інформація про загибель чотирьох військових.

Штаб АТО нарахував 23 обстріли з опівночі
Фото: Макс Левин

З опівночі понеділка ситуація в зоні АТО залишається неспокійною і має ознаки загострення. Зафіксовано 23 ворожих обстріли позицій українських військових.

На Донецькому напрямку бойовики з 122 мм артилерії і 120 мм мінометів вели вогонь по позиціях військових у Пісках. Також міномети калібру 120 мм і гранатомети противник застосував у Майорську. Захисників Зайцевого і Опитного ворог неодноразово обстрілював з 82 мм мінометів, по Авдіївці стріляв з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а під Новгородським задіяв БМП і зенітну установку, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з 120 мм мінометів по укріпленнях в Мар'їнці, Красногорівці і Старогнатівці, а поблизу Гнутового і Гранітного застосували стрілецьку зброю.

У Луганській області противник вів мінометний вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі Новоолександрівки.

Нагадаємо, за даними журналіста Романа Бочкали, четверо українських військовослужбовців загинули, троє отримали поранення в результаті прямого попадання в ніч на понеділок по позиціях 53-ї окремої механізованої бригади між Зайцевим і Майорським.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram