ГоловнаСуспільствоЖиття

Водій зламав боллард, намагаючись "проскочити" перекритий Андріївський узвіз у Києві

Рух автомобілів по спуску закрито, а спецтранспорт пропускає охорона

Водій зламав боллард, намагаючись "проскочити" перекритий Андріївський узвіз у Києві
Поврежденный боллард на Андреевском спуске
Фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy

У Києві водій інкасаторського автомобіля намагався "проскочити" боллард, що перекривав рух транспорту на Андріївському спуску, і влаштував ДТП.

Про це повідомив голова Подільської РДА Валентин Мондриївський на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Стали свідками проїзду "горе-водія" на інкасаторській машині через пішохідний Андріївський. Хлопець намагався проскочити болларди. Результат - зіпсований автомобіль, пошкоджений боллард, купа поліції і неприємний настрій", - написав Мондриївський.

Він також підкреслив, що транзитний рух автомобілів по Андріївському узвозу закрито, а спецтранспорт на перекриту вулицю пропускає охорона.

"Для спецтранспорту, зверніть увагу, там є гучномовний пристрій і камера, можете звернутися до охорони проїзду, а не "проскочити" за звичкою", - зазначив чиновник.

Фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy

Фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy

Нагадаємо, з 25 червня одна з головних туристичних вулиць Києва Андріївський узвіз стала пішохідною.

Мер столиці Віталій Кличко обіцяв зробити Андріївський пішохідним ще в серпні 2014 року. Він розпорядився розробити план пішохідного Андріївського, згідно з яким буде систематизовано торгівлю і повністю перекрито автомобільний рух. За участю компанії "ЕСТА Холдинг" у травні 2015 року на вулиці з'явилися болларди.

"ЕСТА Холдинг", що входить до групи СКМ Ріната Ахметова почала займатися реконструкцією Андріївського узвозу після скандалу зі знесенням історичних будівель. Тоді в компанії змінився гендиректор, і він заявив в інтерв'ю Forbes, що вважає за необхідне загладити провину будівельної компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram