ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

3-річному малюку з 45% опіками тіла терміново потрібна допомога

Допомогти можна продуктами, грошима або здачею крові.

3-річному малюку з 45% опіками тіла терміново потрібна допомога
Эдик
Фото: facebook.com/oksana.oliinyk

Маленькому Едуарду Філіпову (2 роки 9 місяців), який перебуває в реанімаційному відділенні Дитячої міської клінічної лікарні міста Полтави з 45% опіками тіла (малюк упав у баняк з окропом), терміново потрібна допомога.

Потрібні донори для поповнення банку крові, оскільки хлопчикові весь час переливають кров. Дитина у тяжкому стані, має сильний шок. Через це довелося відкласти операцію. Волонтери просять усіх, хто може виступити донором, допомогти малюкові.

"Група крові не має значення для поповнення банку. Мати зі собою паспорт, код. Вимоги: вік від 18 років, маса тіла - 67 кг і вище, не хворіли на гепатити і за останній рік не було операцій, травм, виразок. У жодному разі не приходити на голодний шлунок! Бажано - легкий сніданок (без надто солоного, перченого, сала)", - написала на своїй сторінці у фейсбуці Оксана Олійник.

Телефон мами Едіка - 050 603 88 32, Марина.

Сім'я незаможна, живе в одному із сіл Полтавської області (за 10 км від обласного центру), тому потрібна будь-яка допомога, зокрема продуктами харчування для малюка і мами, яка в лікарні разом з ним.

Хлопчика годують через трубку, але лікарі дозволили йому картопляне пюре, кисломолочні продукти, соки, нежирний бульйон, нежирний сир.

Волонтери просять відгукнутися всіх небайдужих. Гроші можна переказувати на картку ПриватБанку 4149 4978 4062 7725, Філіпова Марина Іванівна (мама).

Станом на 5 квітня на рахунку є 2600 грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram