ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігівській області під час затримання поранені троє поліцейських

Правоохоронцям довелося застосувати зброю

В одному із сіл Куликівського району Чернігівської області при затриманні особливо небезпечних злочинців поранені троє поліцейських.

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції.

Під час розкриття жорстокого вбивства самотньої 70-річної жінки, яке сталося тиждень тому в Ніжинському районі, оперативники працювали в одному зі сіл Куликівського району. Біля покинутого будинку вони помітили двох підозрілих чоловіків і попросили їх пред'явити документи. Невідомі накинулися на поліцейських з ножами і завдали їм тяжких тілесних ушкоджень.

Фото: Прес-служба поліції

Після нападу злочинці намагалися сховатися через присадибні ділянки в сторону лісу, але поранені оперативники викликали на допомогу колег, які опрацьовували село з іншого боку. При затриманні чоловіка знову спробували поранити поліцейських, після чого ті застосували травматичну зброю. В результаті обидва нападники були затримані з вогнепальними пораненнями ніг.

Зараз троє поранених поліцейських перебувають у лікарні, двоє з них - у важкому стані.

Фото: Прес-служба поліції

У медустанові також проживають і обидва підозрюваних. Згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, вони є затриманими.

З місця події вилучено речові докази, які зараз вивчаються і досліджуються експертами.

Фото: Прес-служба поліції

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до 15 років або довічно. Також обидва підозрюваних звинувачуються в скоєнні вбивства.

Нагадаємо, в Києві під час затримання порушника  поліцейський отримав ножове поранення

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram