ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 28 разів обстріляли позиції сил АТО від початку доби

По опорних пунктах українських військ поблизу Водяного, Гнутового і Талаківки найманці випустили 21 міну

Бойовики 28 разів обстріляли позиції сил АТО від початку доби
Фото: Макс Левин

Протягом доби 28 лютого російські найманці скоїли 28 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначають, на Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли опорні пункти поблизу Пісків і Опитного. Із зенітної установки ворог із Старомихайлівки вів вогонь по укріпленнях у районі Красногорівки.

На Маріупольському напрямку терористи близько 15:00 відкрили вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм по опорних пунктах українських військ поблизу Водяного, Гнутового і Талаківки, випустивши при цьому 21 міну.

Позиції під Мар'їнкою ворог обстрілював із гранатометів і великокаліберних кулеметів. У районі Водяного зафіксовано снайперський вогонь, йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї російські найманці обстріляли позиції поблизу Золотого і Калиново-Попасної.

В окремих випадках українські військові відкривали вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, зазначають у прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, протягом минулої ночі бойовики окупованого Донбасу 40 разів обстріляли з мінометів позиції українських військ біля Красногорівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram