ГоловнаСуспільствоЖиття

Депутат Київради звинуватила Кобзона і Табачника у привласненні пляжу на березі Дніпра

Сандалова має намір домогтися повернення 7,5 га в комунальну власність

Депутат Київради звинуватила Кобзона і Табачника у привласненні пляжу на березі Дніпра
Фото: Анна Сандалова, Фейсбук

Депутат Київської міської ради від фракції "Самопоміч" Ганна Сандалова звинуватила російського співака Йосифа Кобзона та українського продюсера Яна Табачника у привласненні 7,5 га пляжу на березі Дніпра.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

На Осокорках, оказывается, есть отличнейший парко-пляж Прибережный, огромная территория, которая по каким-то мифическим ...

Опубліковано Anna Sandalova 28 грудня 2015 р.

"На Осокорках, виявляється, є чудовий паркопляж "Прибережний", величезна територія, яка за якимись міфічними правилами є власністю Яна Табачника і Йосифа Кобзона. Не те що я не люблю музику, але я дуже не люблю, коли персони нон ґрата позбавляють наших дітей можливості тусити біля Дніпра", - заявила депутат.

Фото: Ганна Сандалова, фейсбук

За її словами, питання вже кілька тижнів обговорюють у депутатському середовищі. Учора Сандалова із сімейством з'їздила туди на розвідку.

"Якщо заплющити очі на тонни сміття і спробувати вимріяти тут парк - то це, повірте, просто бомба. Особливо якщо врахувати, що в наших кам'яних джунглях Дарницького району відпочивати особливо ніде", - поділилася враженнями Сандалова.

Фото: Ганна Сандалова, фейсбук

Для початку депутат міськради пропонує розібратися з власністю і повернути 7,5 га в комунальну власність. Потім знайти кошти на обладнання хоча б такого парку, як на Березняках і Русанівці.

Фото: Ганна Сандалова, фейсбук

"В ідеалі хочеться бачити тут парк, чистий пляж, спортивні майданчики, кілька приємних кафешок, велодоріжки, облагороджену природу", - підсумувала Ганна Сандалова.

Фото: Ганна Сандалова, фейсбук

Депутат міськради також виклала у Facebook копію депутатського запиту на ім'я міського голови Києва Віталія Кличка "Про стан земельної ділянки в урочищі "Берківщина".

Нагадаємо, 22 грудня директор департаменту земельних ресурсів КМДА Олег Поліщук вніс до Київради проект рішення про передачу земельної ділянки під будинком Віктора Януковича на Оболонській набережній Артурові Ростомяну, який, за даними журналістів, пов'язаний із самим Януковичем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram