ГоловнаСуспільствоПодії

МВС обіцяє 200 тисяч за інформацію про вбивцю міліціонера в Одесі

Інший міліціонер перебуває у лікарні.

МВС обіцяє 200 тисяч за інформацію про вбивцю міліціонера в Одесі
фоторобот преступника
Фото: Твиттер ИА "Укринформ"

Керівництво Одеського управління МВС гарантує грошову винагороду в розмірі 200 тисяч гривень за надання достовірної інформації про місцезнаходження зловмисника, який завдав поранення співробітникам патрульно-постової служби, в результаті чого офіцер міліції помер у лікарні.

Про це йдеться в повідомленні МВС.

"Правоохоронці встановлюють особу і місцезнаходження зловмисника, який, застосувавши вогнепальну зброю, завдав поранення співробітникам патрульно-постової служби, в результаті чого офіцер міліції, не опритомнівши, помер у лікарні. У скоєнні злочину підозрюється чоловік 35-40 років, зріст 170- 175 см, середньої статури, обличчя кругле, волосся коротке темно-коричневого кольору, носить окуляри", - зазначили в МВС.

За даними міліції, під час вчинення злочину чоловік отримав вогнепальні поранення, з місця злочину втік пішки в напрямку паркової зони.

Про місцезнаходження розшукуваного МВС просить повідомити за телефонами: (048) 7794061(048) 7794061, 7794961, 7794123, 7954071, 7436798 или - 102.

Нагадаємо, 26 червня в Аркадії невідомий стріляв у міліціонерів, один з яких загинув на місці, другий поранений.

МВС України в Одеській області оприлюднило прикмети підозрюваного у розстрілі двох співробітників патрульно-постової служби в районі пляжу "Аркадія".

Підозрюваний був одягнений у спортивну куртку чорного кольору, сіру футболку, брюки тканинні вище від щиколотки. На вигляд йому 35-40 років, зовнішність слов'янського типу, зріст 170-175 см, середньої, неспортивної статури. Обличчя кругле, волосся та брови темно-коричневого кольору, волосся коротке, губи пухкі, прямо розташовані, невеликий круглий ніс, темні середнього розміру очі, на обличчі - щетина. Зазначають, що зловмисник носить напівкруглі окуляри, може бути без взуття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram