ГоловнаСуспільствоЖиття

Санаторії Трускавця - поправлять здоров'я і відновлять сили

Щороку понад 300 тис. людей з усього світу приїжджають поліпшити своє здоров'я у Трускавець, бальнеологічний курорт з цілющими мінеральними водами, неповторними гірськими пейзажами і найчистішим повітрям. Відомий курорт знаходиться в передгір'ях Східних Карпат. Статус курорту Австрійської імперії Трускавець отримав у 1827 році. На початку 80-х років ХХ ст. курорт починає змагатися з відомими світовими оздоровницями, як Віші, Баден-Баден, Карлові Вари.

На сьогодні працює 14 мінеральних джерел. Найвідомішим є Нафтуся через своєрідний запах нафти і сірководню. Фахівці стверджують, що мінеральна вода сприяє посиленню обмінних процесів на мембранному рівні до найскладніших функцій внутрішньоклітинних структур. Лікувальна вода Нафтуся ліквідує запалення в органах, виводить пісок з нирок, сечового та жовчного міхурів, виключає їхнє повторне утворення. Певні компоненти води впливають на вегетативну нервову систему, а та, у свою чергу, на гладку мускулатуру шлунка, сечовивідні шляхи і кровоносні судини.

Запропонувати якісне лікування і високий сервіс обслуговування можуть курортні комплекси Трускавця. Для охочих поправити своє здоров'я відкриті санаторії Трускавця - "Ріксос-Прикарпаття", "Міротель", "Женева", "Шале Грааль", "Світязь", які поєднують оздоровчі процедури і повноцінний відпочинок.

Довіряючи своє здоров'я професіоналам і натуральним компонентам, можна вилікуватися у Трускавці від багатьох хвороб:

Порушення обмінних процесів. Цукровий діабет. Ожиріння. Зміцнення імунітету. Органи дихання. Астма. Лагінгіт. Тонзиліт. Усі хвороби лікуються, за рахунок гірського цілющого повітря; Серце. Гіпертонія. Атеросклероз; Опорно-руховий апарат. Плексити. Парез. Остеохондроз; Шкіра. Алергічний дерматит. Псоріаз.

З усіх куточків планети з'їжджаються до Трускавця люди вилікуватися, оскільки курорт не поступається оздоровницям ЄС. Щороку на курорті впроваджуються нові програми з оздоровлення, розробки, які дають гарантований результат в лікуванні. Після процедур можна присвятити час активному відпочинку - подорож на позашляховику, політ на повітряній кулі, пограти в пейнтбол. Для сімейного відпочинку функціонують кафе, піцерії, ресторани, кінотеатри.

Придбати путівки в санаторії Трускавця, можна на нашому сайті. Приїжджайте до Трускавця, і ви поліпшите своє здоров'я, відновите сили, омолодите організм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram