ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 32 обстріли в середу

Бойовики продовжують застосовувати важке озброєння

Штаб АТО нарахував 32 обстріли в середу
Фото: www.pravda-tv.ru

22 квітня з опівночі до 18.00 бойовики здійснили 32 обстріли позицій військових, в основному з мінометів і стрілецької зброї.

У Донецькій області ворог двічі обстріляв сили АТО поблизу Майорська з мінометів калібром 120 міліметрів (озброєння калібром понад 100 мм підлягає відведенню від лінії фронту, - ред.). Протягом дня бандформування вели інтенсивний вогонь по позиціях військових у районі Пісків - 4 рази з мінометів калібром 120 міліметрів, а також з артилерії калібром 122 міліметри, автоматичних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї.

По опорному пункту поблизу Новгородського випустили чотири міни, а позиції поблизу Авдіївки двічі зазнали обстрілу із зенітної установки.

Також незаконні збройні формування вели вогонь по військових біля Ленінського з танка, а біля Кірового - з 82-міліметрового міномета.

У районі Широкиного противник застосував по опорному пункту сил АТО міномети калібру 120 міліметрів, зенітну установку, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю.

У Луганській області найбільше збройних провокацій зафіксовано в районі Щастя. Бандформування ЛНР обстрілювали позиції сил АТО з мінометів, протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї.

У районі Маріуполя зафіксовано прольоти чотирьох ворожих безпілотників.

Нагадаємо, у вівторок, за даними штабу АТО, загиблих і поранених військових не було. В понеділок загинули один військовий і один доброволець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram