ГоловнаСуспільствоВійна

До Донецького аеропорту прибули російські десантники, - Тимчук

У Донецьку відбувається ротація російських військових і бойовиків

До Донецького аеропорту прибули російські десантники, - Тимчук
Фото: Сергей Лойко

У район Донецького аеропорту прибула група російських десантників. Про це повідомив народний депутат, керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"У Куйбишевському районі Донецька командування російсько-терористичних військ активно проводить ротацію особового складу підрозділів, що діють у смузі Піски - Авдіївка. Особовий склад підвозиться і тентованими вантажівками, і цивільним автотранспортом. Відзначається поява російських десантників у районі Спартака (біля Донецького аеропорту), а також на південь від цього району", - сказано в повідомленні.

Появу російських офіцерів зауважено в районі між Красногорівкою та Пісками. Ці військовослужбовці, за даними "Інформаційного опору", називають себе групою встановлення "лінії розмежування" і вільно пересуваються в районах розташування українських військ.

"Тим часом серед цих представників РФ ідентифіковано офіцерів російської військової розвідки", - пише Тимчук.

У Луганську область з Росії прибули 6 танків, а також поповнилися лави найманців. "Зафіксовано розквартирування в місті кількох підрозділів російських транспортних частин (у північній і східній частинах Луганська). Підрозділи мають у своєму складі транспортні засоби для перевезення важкої техніки", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні в зоні АТО отримали поранення шестеро українських військовослужбовців, які постраждали внаслідок вибуху гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram