ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" продала перші 200 квитків через WebMoney

У відомстві вважають, що повинні йти в ногу з часом.

"Укрзалізниця" продала перші 200 квитків через WebMoney

"Укрзалізниця" продала вже 200 квитків через міжнародну систему платежів WebMoney після введення цієї послуги наприкінці вересня.

Про це повідомляє прес-центр відомства.

"Запровадження такої сучасної форми розрахунків, як WebMoney (на початку 2012 року обслуговувала більш ніж 16 млн рахунків), повністю відповідає курсу "Укрзалізниці" на інноваційність у роботі з клієнтами. Пасажирам повинні бути доступні всі сучасні технології та засоби придбання квитків. "Укрзалізниця", зі свого боку, надає все нові можливості для зручності і спрощення процедури розрахунків", - зазначають у відомстві.

Придбати квиток за допомогою WebMoney можна на

офіційному сайті "Укрзалізниці". Після купівлі й оплати пасажир отримує унікальний код, який можна роздрукувати на звичайному папері. Якщо такої можливості немає, необхідно правильно записати цей код. Пред'явивши код, можна отримати свій квиток у будь-якій касі "Укрзалізниці".

Перевага нової форми оплати ще й у тому, що за потреби здати квиток пасажирові більше не доведеться чекати кілька тижнів, поки гроші повернуть йому на рахунок, як це відбувається в разі оплати банківською карткою. Компенсацію можна отримати готівкою в будь-якій касі або на особистий гаманець WebMoney.

WebMoney випустила докладну відеоінструкцію з придбання залізничних квитків.

За даними "Укрзалізниці", за 2011 рік 693 868 квитків були оформлені через Інтернет, за 9 місяців 2012 року - вже оформлено близько 1 471 270 квитків. Темпи зростання продажів через Інтернет порівняно з аналогічним періодом 2011 року побільшали в 2,5 разу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram