ГоловнаСуспільствоПодії

Скандальний луганський мажор збив насмерть пенсіонерку

Син слідчого прокуратури, який місяць тому стріляв по автомобілю, продовжив свої походеньки.

Скандальний луганський мажор збив насмерть пенсіонерку
Фото: poltava.pl.ua

У Луганську син слідчого обласної прокуратури насмерть збив пенсіонерку.

Про це повідомив прес-секретар прокуратури Луганської області Олександр Зайцев.

За його словами, ДТП за участю 28-річного сина слідчого, який 12 травня стріляв по автомобілю Lancia Thema в центрі міста, стався 12 червня.

За його словами, водій автомобіля Mazda скоїв наїзд на пішохода - 72-річну жінку, яка переходила проїжджу частину. Постраждала від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці.

"За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. За попередніми даними, водій автомобіля був у тверезому стані. Перевіряються всі версії і вживаються заходи для встановлення очевидців та свідків події", - зазначив Зайцев.

Також він повідомив, що кримінальну справу проти сина слідчого, який місяць тому влаштував стрілянину по автомобілю Lancia Thema, далі розслідують.

"Розслідування продовжує Артемівський райвідділ міліції, контроль здійснює прокуратура області", - сказав Зайцев.

За словами керівника відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Луганській області Тетяни Погукай, кримінальну справу розслідує міліція, однак контроль над нею взяла прокуратура.

"Про затримання водія, який скоїв ДТП, поки говорити рано. Таких підстав немає, необхідно провести повну перевірку", - сказала Погукай.

Як повідомляли, 12 травня син слідчого прокуратури, водій автомобіля Mazda на проїжджій частині в центрі Луганська під час конфлікту здійснив постріл у бік автомобіля Lancia Thema.

Під час дослідчої перевірки у стрільця вилучили пістолет для стрільби гумовими кулями.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram