ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Евро 2012

Київська міліція вдячна шведам за толерантність

Правоохоронці також розшукують двох обкрадених уболівальників.

Київська міліція вдячна шведам за толерантність

Міліція Києва дякує шведським футбольним фанатам за проявлену толерантність після програшу своєї команди.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Зазначають, що відразу після поєдинку шведських уболівальників було відокремлено від їхніх українських "колег" для доставки до місця проживання.

Крім того, повідомляють, що ввечері 11 червня співробітники карного розшуку столичної міліції затримали двох злодіїв, які обікрали шведського й українського уболівальників.

Під час маршу на НСК "Олімпійський" один спритник поцупив у громадянина Швеції гаманець із грошима та документами, а другий - у громадянина України в фан-зоні на Хрещатику наплічник із речами та квитком на поїзд до Івано-Франківська. В обох випадках злодії скористалися величезним скупченням людей.

"Однак співробітники карного розшуку столичної міліції затримали злодіїв "на гарячому". Віддати речі потерпілим одразу не вдалося. Шведський уболівальник не захотів переривати спостереження за футбольним матчем на документальне оформлення інциденту, і правоохоронці залишили йому контактний номер телефону, щоб він потім забрав свою власність" , - сказано в повідомленні.

А український уболівальник настільки перейнявся футболом, що не відчув крадіжки і загубився в натовпі, поки міліція затримувала зловмисника. У МВС його просять звернутися до чергової частини Шевченківського райуправління і забрати свої речі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram