ГоловнаСуспільствоЖиття

Кримські депутати вирішили відремонтувати Сімферопольський СІЗО

Влада виділила 1 млн грн.

Кримські депутати вирішили відремонтувати Сімферопольський СІЗО

Слідчий ізолятор Сімферополя отримає 1 млн грн на господарські потреби.

Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України з посиланням на депутатів Верховної Ради Криму Віталія Нахлупіна, Людмилу Лубіну і Костянтина Бахарєва, які відвідали Сімферопольський СІЗО.

За словами депутатів, ці кошти були виділені на останній сесії парламенту Криму в межах програми забезпечення громадської безпеки.

Як зазначили в пенітенціарній службі, під час відвідування СІЗО кримські депутати разом із начальником управління ДПтС України в АР Крим і Севастополі Олегом Гарчу оглянули спортивну залу, молитовну кімнату, навчальний клас, бібліотеку, харчовий та медичний блоки.

Також депутати ВР Криму передали книги для бібліотеки СІЗО, зазначивши, що намагалися підібрати такі жанри, щоб задовольнити різнобічні запити, водночас пообіцявши, що наступного разу вони проведуть анкетування, щоб з'ясувати попит на книги.

Крім того, в медсанчастину СІЗО кримські депутати привезли медикаменти - препарати протизапального лікування нестероїдного типу, рукавички, шприци.

"Сьогодні я можу з радістю сказати, що для Сімферопольського слідчого ізолятора виділено кошти в розмірі 1 млн грн. Думаю, цієї суми вистачить і на ремонт приміщень, і на вирішення деяких інших проблем", - зазначив В. Нахлупін.

Своєю чергою, О. Гарчу подякував депутатам за допомогу. "Нам багато чого потрібно. Спасибі за те, що є на сьогодні. Найголовніший подарунок - це те, що виділено кошти, ми сподіваємося отримати їх найближчим часом", - підкреслив він.

Раніше повідомляли, Президент України Віктор Янукович нагородив працівників Державної пенітенціарної служби України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram