ГоловнаПолітика

Ізраїль поскаржився на український "слов'яно-арійський телеканал"

Ресурс пов'язаний з російським шарлатаном Віктором Петриком. 

Ізраїль поскаржився на український "слов'яно-арійський телеканал"
Виктор Петрик на скриншоте с сайта телеканала "Планета"

Посольство Ізраїлю в Україні передало Міністерству закордонних справ України ноту щодо змісту передач телерадіокомпанії "Планета", які, на думку посольства, пропагують ксенофобію та антисемітизм.

Про це сказано на сайті Нацради з телебачення і радіомовлення. При цьому регулятор зазначає, що виносив "Планеті" кілька попереджень і направив до МВС матеріали про шовіністичні та ксенофобські висловлюваннях в ефірі каналу.

"Планета" позиціонує себе на своєму сайті як "єдиний в Україні слов'яно-арійський телеканал".

Також там є звернення з проханням до глядачів підтримати ресурс: "Слов'яно-арійський народ вірити кому завгодно, принижуватися і просити не повинен! З волі Богів - Предків наших - закликаємо Сварожичів до єднання і створення реально незалежної ТК України! Якщо у Вас, Нащадків Роду небесного, ще не зомбованих політико-релігійними сектантами, будуть високодуховні, професійні та матеріальні пропозиції, які сприятимуть розвитку свого, істинно слов'яно-арійського телеканалу - обов'язково поділіться з нами і ми спільною працею будемо розвивати потрібний медіа-ресурс для наших Родів і Держави!"

Засновниками ТОВ "Телемережа "Уніка-ТВ", яке веде мовлення під логотипом "Планета", є виробниче підприємство "Горизонт-М "(70%) і громадянин Ягода С.І. (30%). "Горизонт-М" - офіційний дистриб'ютор російських фільтрів для води "Золота формула". Власник ТОВ "Холдинг Золота формула" - Віктор Петрик, російський підприємець, автор ряду псевдонаукових досліджень (зокрема і в галузі очищення води), дійсний член РАПН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram