ГоловнаПолітика

Колишній нардеп Куніцин очолив раду у справах ветеранів при Зеленському

Президент створив нову консультативну раду.

Колишній нардеп Куніцин очолив раду у справах ветеранів при Зеленському
Cергей Куницын
Фото: Макс Требухов

Президент Володимир Зеленський створив консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих і померлих захисників України. Його головою призначено колишнього депутат Верховної Ради, голову Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану і АТО Сергія Куніцина.

Про це йдеться в указі №209/2020.

Консультативну раду створено Зеленським з метою забезпечення захисту прав, свобод та інтересів ветеранів війни, сімей загиблих захисників України і учасників бойових дій на території інших держав, а також осіб, незаконно утримуваних на тимчасово окупованій території України.

До цієї ради увійшли 25 осіб, серед яких начальник патрульної поліції Олександр Фацевич, радник міністра внутрішніх справ Євген Терехов, уповноважений з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко, танкіст Богдан Пантюшенко, який провів у полоні п'ять років, представники громадських організацій у справах ветеранів і учасники бойових дій.

Нагадаємо, що Сергій Куніцин був депутатом Верховної Ради 7-8 скликань, а у 2014-2019 роках - радником президента Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram