ГоловнаПолітика

Першим заступником керівника Податкової стала його колишня колега

Рубан і Любченко працювали разом у ДПА наприкінці "нульових".

Першим заступником керівника Податкової стала його колишня колега
Фото: sfs.gov.ua

Кабінет Міністрів призначив першою заступницею голови Державної податкової служби Наталю Рубан, яка до цього очолювала Департамент аудиту Фіскальної служби.

Таке рішення ухвалили на засіданні уряду в середу, повідомив у соцмережах присутній на зібранні народний депутат Олексій Гончаренко.

Наталія Рубан з 1990 року працює в контрольно-ревізійних і податкових органах України й у 2005-2006 роках - у часи Віктора Ющенка і прем'єр-міністра Юрія Єханурова - займала посаду керівника Головного контрольно-ревізійного управління.

Пізніше, у 2007-2010 роках, працювала заступницею голови Державної податкової адміністрації. У 2009-2011 роках ще одним заступником голови ДПА був нинішній керівник Податкової Олексій Любченко.

У часи Віктора Януковича Рубан повернулася в ГоловКРУ, а потім три роки відпрацювала в Головному контрольному управлінні Адміністрації президента.

З червня 2014 року працювала директоркою департаменту аудиту ДФС.

Нагадаємо, що у квітні Кабінет Міністрів звільнив обраного на конкурсі голову Державної податкової служби і призначив замість нього Олексія Любченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram