ГоловнаПолітика

Кличко зажадав доказів корупції його першого заступника або вибачень

"Не винен - навіщо тоді хтось намагається дискредитувати міську владу?"

Кличко зажадав доказів корупції його першого заступника або вибачень
Фото: КГГА

Глава Київської міської держадміністрації Віталій Кличко закликав правоохоронні органи надати докази корупції його першого заступника Миколи Поворозника або вибачитися перед ним.

"Досі Миколи Поворозника не викликали на допит ні як свідка, ні як обвинуваченого", – заявив Кличко на щоденному брифінгу в четвер.

Він нагадав, що жоден правоохоронний орган так і не оприлюднив офіційну інформацію про справу Поворозника. Усі повідомлення в ЗМІ були опубліковані з посиланням на джерела.

"Я вимагаю офіційної інформації про нібито факти, які були оприлюднені, або вибачень перед Поворозником. У цій справі потрібно розставити крапки над і. Винен – повинен відповідати за законом, не винен – навіщо тоді хтось намагається дискредитувати міську владу?" – заявив Кличко.

Нагадаємо, що 14 квітня низка ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що першого заступника голови Київської міськадміністрації Миколу Поворозника спіймали на хабарі. Він нібито вимагав 125 тисяч доларів від забудовника за вплив на прийняття рішення про погодження містобудівних умов і обмежень.

Після цього Кличко відсторонив Поворозника, а його обов'язки поклав на Валентина Мондриївського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram