ГоловнаПолітика

Рябошапка заявив, що йому ніхто не давав вказівок підписувати підозри Порошенкові

Генпрокурор спростовує вимагання від нього підписів у справі Порошенка.

Рябошапка заявив, що йому ніхто не давав вказівок підписувати підозри Порошенкові
Фото: Макс Левин

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка заявив, що від нього ніхто не вимагав підписувати підозри про скоєння злочинів п'ятим президентом України, нардепом Петром Порошенком. Про це він сказав увечері в середу в кулуарах Верховної Ради, передає "Інтерфакс-Україна".

"Щодо того, що нібито від мене вимагали підписати підозри, це неправда: ніхто і ніколи не давав мені жодних вказівок підписувати чи не підписувати підозри", - сказав він, відповідаючи на питання, чи правдива інформація, що від нього в Офісі президента вимагали підписати три підозри Порошенкові.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності відправив у Раду постанову про недовіру Рябошапці. Також у "Слузі народу" заявляють, що за відставку генпрокурора є необхідна кількість голосів і зібрано 227 підписів.

Зі свого боку лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що "останньою краплею" для звільнення Рябошапки стало непідписання підозри панові Порошенку. Тому що все готово до підписання підозри, але ніхто нічого не робить.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram