ГоловнаПолітика

Гончарук у Раді: уряд продовжує працювати у штатному режимі

Прем'єр виступив із трибуни парламенту.

Фото: Макс Левін

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук прийшов у Верховну Раду і заявив, що уряд працює далі в штатному режимі.

Про це він заявив із трибуни парламенту, передає кореспондент LB.ua.

Фото: Макс Левін

"Я звернувся до президента України. Ви про це вже знаєте. Передав йому свою заяву, і її оформлено згідно з Конституцією і законом України. Написано на ім'я голови Верховної Ради. І президент має право внести її до парламенту в будь-який момент", - сказав прем'єр.

У цей час фракція "Слуга народу" аплодувала Гончаруку, а фракції опозиції свистіли.

"З чим це пов'язано? Це пов'язано з тим, що у нас одна команда. Ми всі прийшли в парламент і владу змінювати країну завдяки одній людині - завдяки Володимиру Олександровичу Зеленському. Ми повинні мати довіру всередині команди на 100%. Останнім часом навколо уряду відбувається велика кількість маніпуляцій та інформаційних атак. Мета їх - посіяти суперечності всередині команди, посіяти думку, що нібито хтось не поважає президента. Це не так. Наша позиція в тому, що ми одна команда і нею хочемо залишатися. Тому наш уряд далі працює у штатному режимі. До того моменту, поки президент не ухвалить рішення: хто у великій команді залишається, це - політичне рішення. І ми його очікуємо від лідера нашої політичної сили", - заявив Гончаренко.

Після цього прем'єр покинув зал засідань, а фракції опозиції кричали йому: "Ганьба!"

Фото: Макс Левін

Фото: Макс Левін

Фото: Макс Левін

Фото: Макс Левин

Фото: Макс Левін

Нагадаємо, у зв'язку з опублікованими напередодні "плівками Гончарука" прем'єр-міністр написав заяву про відставку. Він зазначив, що президент для нього - зразок відвертості і порядності і запропонував Зеленському вирішити самому, чи потрібно його звільняти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram