ГоловнаПолітика

Бігус видалив відео програми про противників вакцинації і вибачився

Журналіст не очікував, що буде стільки критики.

Бігус видалив відео програми про противників вакцинації і вибачився
Денис Бигус
Фото: facebook.com/monti.czardas

Журналіст Денис Бігус - редактор BIHUS.info - видалив випуск програми "Геометрія Л" про противників вакцинації і попросив пробачення у людей, які могли змінити свою думку, у своєї команди й учасників програми.

Про це повідомляє "24 канал".

11 січня журналісти BIHUS.info опублікували випуск програми "Геометрія Л", яку розкритикували в соцмережах. Увечері 14 січня вона зникла з каналу. А вранці 15 січня Бігус повідомив, що вирішив її видалити і пояснив чому.

"Мене, як людину "глибоко щеплену" назвали головним антивакцинаторським злом країни. І раптом усі почали боротися зі мною, і це дуже специфічне відчуття, коли це роблять люди з такою ж позицією, як у тебе, яких ти вважаєш однодумцями. Моя логіка була такою: візьмемо групу людей, навіть з необґрунтованими і небезпечними переконаннями, але подивимося, хто вони, як вони живуть, як їх підштовхнути, щоб вони змінювали свою точку зору, у що вони ще вірять", - пояснив журналіст.

За словами Бігуса, він очікував критики в коментарях, можливо, навіть більше, ніж зазвичай, але не очікував, що її буде стільки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram