ГоловнаПолітика

Геннадій Труханов: на два дні Одеса стала центром обговорення світових тенденцій

Четвертий рік поспіль Одеса стає майданчиком для пошуку цікавих бізнес-ідей та партнерів. Цього року географія міжнародного INVESTMENT PROMOTION FORUM ODESA 5T охоплює 24 країни. За два дні форум прийме понад 600 гостей, серед яких - посли країн, іноземні партнери, представники великих українських і міжнародних компаній.

За словами організаторів форуму, п'ять років тому муніципалітет поставив перед собою кілька завдань: просування міста на міжнародній арені, створення умов для розвитку бізнесу та залучення в місто інвестицій. І сьогодні успішно рухається в усіх напрямках.

"На два дні Одеса стала центром обговорення світових тенденцій. Іноземні та українські партнери зацікавлені розвивати з нами співпрацю. Ми відкрили наше місто для інвестицій. За три роки до Одеси залучено понад 190 млн. євро. А головне, у нас є динаміка зростання", - розповів мер Одеси Генадій Труханов.

Міський голова заявив, що в Одесі сьогодні є всі умови і передумови для створення Вільної економічної зони. Її створення стане стимулом для розвитку економіки не тільки Одеси, але і всієї України. Рішення - за Києвом.

"Я впевнений, Одеса може і повинна стати міжнародним майданчиком для відкритого діалогу, реалізації спільних внутрішніх і міжнародних проектів", - підкреслив Труханів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram