ГоловнаПолітика

У ДБР вважають, що прослуховування в кабінеті Труби може нашкодити розслідуванню резонансних справ

До зловмисників, ймовірно, потрапила інформація, яка є таємницею досудового розслідування.

У ДБР вважають, що прослуховування в кабінеті Труби може нашкодити розслідуванню резонансних справ
Фото: telegram.org/@truba_roman

Прослуховування в кабінеті керівника Державного бюро розслідувань Романа Труби може нашкодити розслідуванню низки резонансних справ. Про це повідомила прессекретар бюро Анжеліка Іванова в ефірі телеканалу "112 Україна".

Спікер відомства вважає, що прослуховування може нашкодити статусу досудового розслідування окремих справ, оскільки в кабінеті Труби проходять наради, на яких озвучують інформацію щодо розслідувань.

"У кабінеті директора проходять наради, зокрема з керівниками слідчих управлінь, зі слідчими, які проводять досудове розслідування і доповідають про стан розслідування кримінальних проваджень, озвучуючи іноді й інформацію, яка є таємницею досудового розслідування", - розповіла Іванова.

Вона наголосила, що прослуховування не зможе зашкодити іміджу керівника ДБР, тому що в кабінеті Труби обговорюються виключно робочі питання.

Нагадаємо, 21 вересня Роман Труба повідомив, що в його кабінеті виявлено апаратуру для прослуховування. Вона була професійно вмонтована у вентиляційну систему. За словами директора ДБР, "працювали фахівці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram