ГоловнаПолітика

Гончарук привітав школярів з початком навчального року і провів екскурсію Кабміном на самокаті

Прем'єр-міністр записав відеозвернення до "майбутніх міністрів".

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук привітав українських школярів і студентів з початком навчального року і записав коротку відеоекскурсію будівлею Кабміну. Відео опубліковано на сторінці прем'єра в фейсбуці.

"Колись хтось із вас теж буде прем'єр-міністром. На той момент Україна буде сильною модерновою країною, з якою рахуються в світі. А уряд буде працювати в сучасній будівлі", - сказав Олексій Гончарук.

Він також провів коротку екскурсію Будинком Уряду і показав, де працюють українські міністри. Під час екскурсії він скористався самокатом, оскільки, за його словами, коридори в будівлі дуже довгі.

"У цьому приміщенні міністри ухвалюють найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб Україна була успішною, нам потрібні розумні і освічені громадяни. Тому вчіться добре, а ми, український уряд, створимо вам всі необхідні для цього умови", - додав прем'єр.

35-річний Олексій Гончарук став наймолодшим в історії України прем'єр-міністром. За його кандидатуру 29 серпня проголосували 290 депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram