ГоловнаПолітика

Зеленський зайняв друге місце за кількістю згадувань у російських ЗМІ

Український президент обійшов Дональда Трампа, але вдвічі "програв" Володимиру Путіну.

Зеленський зайняв друге місце за кількістю згадувань у російських ЗМІ
Фото: Макс Левин

Протягом липня президент Володимир Зеленський зайняв друге місце за кількістю згадувань у російських ЗМІ. Такі результати сьогодні оприлюднило агентство "Интерфакс" відповідно до даних системи комплексного аналізу новин "СКАН".

Зеленський отримав 155 878 згадок і поступається тільки президентові РФ Володимиру Путіну, якого згадали в ЗМІ понад 296 тис. разів.

Український президент з великим відривом "обігнав" американського президента Дональда Трампа, який отримав 94 761 згадку. На четвертій сходинці рейтингу перебуває російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв (61 058 посилань).

У топ 10 найбільш згадуваних осіб у російських ЗМІ увійшли також Петро Порошенко (53 тис. згадок), прессекретар Путіна Дмитро Пєсков (22 тис.), президент Білорусі Олександр Лукашенко (25 тис.), президент-утікач Віктор Янукович (22 тис.), опозиціонер Олексій Навальний (21 тис.) і мер Москви Сергій Собянін (21 тис.)

Значення рейтингу визначається за кількістю документів зі згадуванням тієї чи іншої персони за вказаний період, що надійшли в СКАН з центральних і регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет-сайтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram