ГоловнаПолітика

Пинзеник побачив у "слуг народу" в Трускавці "нетипове для політиків прагнення пізнання"

"Чи виллється це в правильні рішення, зараз не скаже ніхто".

Пинзеник побачив у "слуг народу" в Трускавці "нетипове для політиків прагнення пізнання"
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради від БПП, авторитетний економіст Віктор Пинзеник 31 липня читав лекцію про систему державних фінансів для обраних депутатів "Слуги народу" в Трускавці.

За її підсумками він заявив, що помітив у більшості учнів "прагнення пізнання".

"Взагалі я вже давно не вчу в традиційному розумінні. Завжди намагаюся навчити і змусити думати, шукати рішення, обґрунтовувати їх. Звичайно ж, це неможливо зробити за одну, дві або більше зустрічей або дискусій. Але якщо це стане частиною процесу, його початком, включатиме не тільки навчання, а й щоденну самостійну роботу над собою, то це, безумовно, хороший крок. Тому що депутатами і міністрами не народжуються, їх не випускають університети. Ними стають. Або не стають", - написав Пинзеник у фейсбуці.

"Другий момент, який я побачив, - це прагнення пізнання, здатність слухати, що є доволі нетиповим для українських політиків. Помітив це прагнення в більшості присутніх новобранців. Чи виллється це в правильні рішення, зараз не скаже ніхто. Але без такого прагнення вникати і розбиратися марно сподіватися на правильні дії", - додав Пинзеник.

Нагадаємо, Пинзеник не балотувався до Верховної Ради і складе депутатські повноваження найближчим часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram