ГоловнаПолітика

ЦВК прийняла 198 з 199 протоколів з "мокрими" печатками

Результати виборів повинні бути встановлені не пізніше 5 серпня.

ЦВК прийняла 198 з 199 протоколів з "мокрими" печатками
Фото: EPA/UPG

Центральна виборча комісія України станом на вечір понеділка, 29 липня, прийняла оригінальні паперові протоколи з мокрими печатками про результати голосування виборців на позачергових парламентських виборах від 198 з 199 окружних виборчих комісій.

Про це інформує пресслужба ЦВК.

"29 липня після перерви в засіданні Комісія продовжила прийняття і оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та протоколи ОВК про підсумки голосування в одномандатному окрузі на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Для розгляду і подальшої обробки були прийняті відповідні протоколи про підсумки голосування ОВК ОВО №198 (Черкаська область).

"Таким чином, станом на 29 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування ОВК 198 одномандатних виборчих округів", - відзначають у ЦВК.

У той же час Комісія доручила підготувати і надати протоколи про підсумки голосування окружної виборчої комісії округу №79 з позначкою "Уточнений" до 31 липня.

У засіданні Комісії оголошена перерва.

Як повідомлялося, результати виборів повинні бути встановлені не пізніше 5 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram