ГоловнаПолітика

Зеленський проводить у фейсбуці опитування про кандидатів на посаду голови Одеської ОДА

Президент запропонував п'ятьох кандидатів.

Зеленський проводить у фейсбуці опитування про кандидатів на посаду голови Одеської ОДА
Фото: EPA/UPG

Президент Володимир Зеленський оголосив опитування про кандидатів на посаду голови Одеської обласної адміністрації. Він запропонував п'ятьох кандидатів, відібраних командою. Опитування опубліковано на сторінці президента у фейсбуці.

Кандидати на посаду - Андрій Андрейчиков, Тетяна Петракевич, Ольга Квасницька, Максим Куций і Максим Болдін.

Андрейчикову 41 рік, він має вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». У минулому - керівник кількох підприємств, з 2016 року - керівник громадської спілки «Українська асоціація вторинних металів і ресурсів». За словами голови ОП Андрія Богдана, Андрейчиков є партнером Зеленського "по якомусь бізнесу".

Тетяна Петракевич - 37-річна психолог, слухачка Української школи політичних студій, громадська активістка, волонтерка, підприємиця, засновниця і директорка одеської Відкритої європейської школи.

Ольга Квасницька - 44 роки, юристка за освітою, пише докторську дисертацію. Депутатка Одеської міськради, викладає в Національному університеті «Одеська юридична академія» і очолює благодійний фонд «Французький бульвар». Має чотирьох дітей. На дострокових виборах у Раду Квасницька була другим номером списку "Самопомочі", за підсумками голосування партія набрала менш ніж 1% голосів.

Максим Куций - 36 років, закінчив Національну академію внутрішніх справ України, але займається підприємництвом. Він працював у банківському секторі, поки що власник і директор інвестиційної компанії.

Максим Болдін - 44 роки, громадський діяч, депутат Одеської міської ради V скликання, голова Вищої ревізійної комісії адвокатури та керуючий партнер юридичної фірми.

Нагадаємо, раніше Зеленський оголошував опитування про те, кого хочуть бачити на посаді голови ОДА жителі Львівської області, і призначив рекомендованого фейсбуком Маркіяна Мальського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram