ГоловнаПолітика

Королевську обсипали борошном у Слов'янську

Інцидент стався біля Донецького окружного суду, де оскаржують результати голосування на окрузі №52.

Королевську обсипали борошном у Слов'янську
Королевская в Славянске
Фото: скриншот видео

У Слов'янську активісти обсипали борошном народного депутата Верховної Ради, члена партії "Опозиційна платформа - За життя" Наталію Королевську.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Інцидент стався під будівлею Донецького окружного суду, де проходить засідання у справі фальсифікацій на 52-му виборчому окрузі. Округ №52 з центром у Торецьку охоплює Дебальцеве, Торецьк, частину Горлівки і Бахмутського району Донецької області. Велика частина цих територій окупована проросійськими бойовиками.

Як повідомляли, за підсумками опрацювання 100% протоколів в одномандатному окрузі №52 переміг кандидат від "Батьківщини" Євген Яковенко, за нього проголосували 28,96% виборців. Друге місце зайняв кандидат від ОПЗЖ Олег Погодін з 26,00%. У ОПЗЖ заявили про фальсифікації і оскаржують результати голосування в суді.

"Зараз до стін будівлі Донецького окружного суду, де проходить засідання, на яке не з'явилися ні представники окружної комісії, ні представник кандидата від "Батьківщини", вони прислали замість себе агресивно налаштованих товаришів, молодчиків, які поводяться агресивно. Щойно один підбіг, обсипав мене борошном, стоять там щось курять", - поскаржилася Королевська.

На кадрах видно, що на обличчі та кепці екснардепа осіло борошно. До неї підійшла прихильниця, яка допомогла обтрусити пил з одягу й агресивно викрикувала: "На жінку руку піднімати? Ви, приїхали сюди, бл* дь, бандерйо!".

Нагадаємо, в 2016 році в Слов'янську під час урочистої ходи до Дня Перемоги над нацизмом місцеві жителі облили Королевську зеленкою, водою і обсипали борошном.

У 2017 році Королевську облили зеленкою в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram