ГоловнаПолітика

"Європейська Солідарність" вважає ініційовані обшуки "брудною технологією" перед виборами

Першими на місце для ведення «слідчих дій» прибули телекамери тих телеканалів, за якими стоять Медведчук, Мураєв і Коломойський.

"Європейська Солідарність" вважає ініційовані обшуки "брудною технологією" перед виборами
Фото: Макс Левин

Партія «Європейська Солідарність» заявляє, що слідчі дії, які проводяться, не мають ніякого стосунку ні до «Європейської Солідарності», ні до Петра Порошенка. Про це йдеться в заяві партії.

Там заявляють, що обшуки проводять у присутності телекамер, "які очевидно потрібні для організації політичної «картинки»".

"Вважаємо, що саме це є головною метою такої «слідчої активності». Зокрема, першими прибули на місце для ведення «слідчих дій» телекамери тих телеканалів, за якими стоять Медведчук, Мураєв і Коломойський, які, очевидно, і є замовниками відповідної провокації", - відзначили в "ЄС".

"Коли це відбувається таким чином в останній день виборчої кампанії, не залишається ніяких сумнівів, що це виключно брудна політична технологія, спрямована проти «Європейської Солідарності». І мета цього - зупинити рух України в ЄС і НАТО.

Наголошуємо, ми завжди виступали за ефективну діяльність антикорупційних органів, створених нашою коаліцією в парламенті і закони, які підписані Петром Порошенком. Їх діяльність повинна бути ефективною і відбуватися поза політичним впливом. Антикорупційні органи, очевидно, не повинні брати участь у брудних політичних іграх, суть яких повністю зрозуміла українським виборцям", - йдеться в заяві "Європейської Солідарності".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram