ГоловнаПолітика

Кононенко заявив про вихід з партії Порошенка

"Хочу дати можливість проявити себе молодим партійцям - це мій особистий внесок у створення "соціальних ліфтів" в Україні.

Кононенко заявив про вихід з партії Порошенка
Фото: Glavkom

Народний депутат, перший заступник фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко заявив про вихід з партії "Європейська солідарність".

Про це Кононенко написав у Facebook.

"Я був і залишаюся прихильником європейського і євроатлантичного вектора розвитку країни, тому буду робити все від мене залежне, щоб захистити вибір українського народу. Повністю поділяю прагнення партії "Європейська солідарність" бачити незалежну, економічно процвітаючу Україну у вільній сім'ї європейських націй", - заявив політик.

За його словами, свою місію він бачить в тому, щоб дати можливість молодим патріотам брати більш активну участь у розвитку країни.

"Тому я вирішив поступитися своїм місцем у партійному списку новим політикам, біографія яких буде писатися на чистому аркуші, який не заплямований у гібридній інформаційній війні. Також хочу дати можливість проявити себе молодим партійцям, тому залишаю партійні посади - це мій особистий внесок у створення "соціальних ліфтів" в Україні. Вірю в нашу молодь і завжди готовий її підтримати", - зазначив Кононенко.

Він констатував, що майбутнє України - в ЄС і НАТО. "Вірю, що ми разом пройдемо цей шлях до спільної мети", - наголосив Ігор Кононенко.

Нагадаємо, раніше з партії Порошенка вийшов нардеп Олександр Грановський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram