ГоловнаПолітика

ЦВК почала реєструвати кандидатів у депутати

Першого мажоритарника отримав виборчий округ №214 у Києві.

ЦВК почала реєструвати кандидатів у депутати
Фото: пресс-служба президента

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата в депутати, який балотується в одномандатному окрузі №214 у порядку самовисування на позачергових виборах у Верховну Раду 21 липня.

Про це повідомила прес-служба ЦВК у Фейсбуці.

"29 травня відбулося чергове засідання Центрвиборчкому, яке провела голова Комісії Тетяна Сліпачук. До Комісії надійшла заява громадянина України про самовисування разом з іншими документами для реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Розглянувши зазначені документи і встановивши їх відповідність вимогам виборчого закону, Комісія зареєструвала кандидата Пригладя Володимира Вікторовича. Відзначають, що він народився 8 грудня 1976 року в місті Хмельницькому, громадянин України, упродовж останніх п'яти років проживає на території України, має вищу освіту, фізична особа-підприємець, безпартійний, проживає в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, судимість відсутня.

Відзначимо, що в 2014 році на цьому окрузі виграв Віктор Чумак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram