ГоловнаПолітика

Коломойський заявив про намір найближчі 5 років прожити в Україні

"Я вирішив найближчі п'ять років прожити в Україні... Тому що я сподіваюся на верховенство права в країні".

Коломойський заявив про намір найближчі 5 років прожити в Україні
Фото: Апостроф

Український олігарх Ігор Коломойський, який в ніч на 16 травня прилетів з Ізраїлю в Україну, в інтерв'ю програмі "Схеми" заявив про намір найближчі 5 років прожити в Україні.

"Після двох років добровільного вигнання Ігор Коломойський повернувся в Україну. Це сталося в ніч на 16 травня. Він прилетів з Тель-Авіва в Дніпро, і того самого дня під вечір прибув до Києва", - пише Радіо Свобода.

"Я не приїжджав, тому що говорив, що раптом може статися таке, що я не зможу виїхати", - сказав Коломойський. Він заявив, що його приїзд не є свідченням того, що Петро Порошенко втратив владу.

"Я вирішив найближчі п'ять років прожити в Україні... Тому що я сподіваюся на верховенство права в країні", - заявив бізнесмен.

За словами Коломойського, це ніяк не пов'язано з його стосунками з обраним президентом Володимиром Зеленським.

"Я приїхав сюди і планую тут перебувати у зв'язку з сімейними обставинами. У мене син планує підписати контракт з баскетбольним клубом України", - сказав Коломойський.

Він запевнив, що не планує відвідувати Адміністрацію президента Зеленського.

"Я планую жити в Україні і насолоджуватися життям в Україні. Без будь-яких відвідувань", - сказав Коломойський.

Раніше в коментарі LB.ua він пообіцяв повернутися в Україну після офіційного оприлюднення результатів президентських виборів, на яких переміг артист Володимир Зеленський.

Також Коломойський заявляв, що має намір повернутися в Україну після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

16 травня Рада призначила інавгурацію новообраного президента на 20 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram