ГоловнаПолітика

Президент, парламент і Кабмін повинні продовжувати той курс, якого Україна дотримується останні п'ять років, - Бурбак

Фото: Максим Бурбак

Після інавгурації новообраного президента Верховна Рада, президент і Кабінет Міністрів повинні працювати для продовження реформування країни і курсу на членство в ЄС і НАТО. Про це під час спілкування з журналістами в кулуарах парламенту зазначив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Позиція "Народного фронту" впродовж останніх 5 років: парламент повинен бути дієздатним. І зараз у цьому парламенті, який зробив дуже багато для реформування країни, "Народний фронт" є стовпом", - підкреслив керівник фракції.

"Скільки разів нас "розганяли", скільки прогнозували позачергові вибори - "Народний фронт" довів своєю роботою: парламент дієздатний, він ухвалює закони, які змінюють на краще ситуацію в країні", - зазначив Бурбак.

Керівник фракції також наголосив, що важливо і далі продовжувати той курс реформ, який був започаткований урядом Арсенія Яценюка.

"Після інавгурації новообраного президента Верховна Рада, президент і Кабінет Міністрів повинні робити все, щоб продовжити реформування країни відповідно до того курсу, який ми закріпили в Конституції. Це незмінність курсу на членство в ЄС і НАТО", - зауважив Максим Бурбак.

"Це те, що починалося в 2014 році, коли уряд Арсенія Яценюка ввів кардинальні зміни, які дозволили нашій країні отримати безвіз, підписати Асоціацію з ЄС. Тому президент, парламент і Кабмін повинні продовжити той курс, якого Україна дотримується впродовж 5 років", - резюмував Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram