ГоловнаПолітика

Гройсман розповів про свою майбутню партію

У його команді будуть "справжні обличчя".

Гройсман розповів про свою майбутню партію

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що ідеологічною основою його майбутньої політичної сили буде центристська позиція.

Про це прем'єр розповів в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Центристська. Я все ж вважаю, що центр є для мене найбільш зрозумілим. І я думаю, що він є більш правильним для самої держави", - сказав Володимир Гройсман.

За словами прем'єр-міністра, в його майбутній команді, з якою він має намір піти на вибори до Верховної Ради, повинні бути люди, що володіють сучасним мисленням, досвідом, і розумінням, яким чином ідеї впроваджувати в життя.

"У мене повинні бути однодумці не тільки в уряді і в парламенті, які приймають і голосують, а й на місцях: ті, хто точно так же розуміє ідеї реформ. І тому ми дійсно зараз збираємо команду по всій країні: на рівні громад, міст, на рівні районів і областей. Збираємо тих людей, у яких є здорові думки і розуміння, як їх впроваджувати. Я вважаю, що така команда, яка може генерувати ідеї і впроваджувати їх, повинна бути успішною", - сказав Володимир Гройсман.

Крім того, на питання чи будуть це "нові обличчя", або "люди з досвідом", прем'єр відповів, що в його команді будуть "справжні обличчя", а саме люди, які мають відповідний досвід і розуміння процесів.

Як повідомлялося, в квітні Гройсман заявив, що піде на вибори з новою партією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram