ГоловнаПолітика

Ар'єв: Зеленський приїхав здавати аналізи на автомобілі Коломойського

Авто належить людині з медіа-бізнесу групи "Приват".

Ар'єв: Зеленський приїхав здавати аналізи на автомобілі Коломойського
Зеленский
Фото: EPA/UPG

Народний депутат від БПП Володимир Ар'єв заявив, що автомобіль, на якому кандидат у президенти Володимир Зеленський приїхав здавати аналізи, раніше належав бізнесменові Ігорю Коломойському, а зараз належить людині з медіа-бізнесу групи "Приват".

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці й опублікував фото.

"І на завершення теми дня - вишенька на торті або кришечка на баночці: автомобіль, на якому Зеленський приїхав на аналізи. АА2531ТА MERCEDES-BENZ S 600 2003 року випуску, № кузова: WDВ2201761А366372. З 28.10.2017 власник: Миндич Тимур Михайлович, куратор медіа-бізнесу в групі Приват", - повідомив Ар'єв.

Фото: facebook.com/volodymyr.ariev

Фото: facebook.com/volodymyr.ariev

Нагадаємо, після публікації екзит-полів лідери президентських перегонів Зеленський і чинний президент Петро Порошенко в Україні обмінялися уколами. Порошенко назвав Зеленського "маріонеткою Коломойського", а Зеленський у відповідь пригадав йому бізнес-партнера Олега Гладковського (Свинарчука), звільненого з РНБО після оборонного скандалу.

Раніше Коломойський говорив, що Україна "потребує мільйонів Зеленських". Він також зазначав, що висунення Зеленського на президентські вибори "не є помстою Порошенкові за націоналізацію ПриватБанку".

Бізнесмен також заперечує, що спонсорує Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram