ГоловнаПолітика

Медведчук прилетів до Лукашенка для обговорення "перспектив України"

Раніше Медведчук і Бойко літали в Москву на зустріч з Медведєвим.

Медведчук прилетів до Лукашенка для обговорення "перспектив України"
Фото: president.gov.by

Глава політради партії "За життя" Віктор Медведчук полетів до Білорусі, щоб зустрітися з президентом Олександром Лукашенком і поговорити про "перспективи України".

Про це повідомляє прес-служба глави Республіки Білорусь.

"Цікава ваша оцінка, що чекати в перспективі від України. Для мене дуже важливо, може, навіть не менше, ніж для вас", - сказав Лукашенко.

У свою чергу, Медведчук нібито зазначив, що вранці перед зустріччю з білоруським лідером жартома казав про те, що на відміну від всіх інших громадян України має унікальний шанс точно дізнатися вже зараз, хто переможе на президентських виборах 21 квітня, коли відбудеться другий тур.

"Я згадую вашу прес-конференцію 1 березня 2019 року, де вам поставили запитання, і ви аналізували, що може статися", - пояснив Медведчук.

Медведчук нагадав, що вже тоді президент Білорусі передбачив, що до другого туру вийдуть Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

"Я вам хочу сказати, що 1 березня у нас жоден експерт, жоден соціолог, жоден політик не міг сказати точно, хто вийде в другий тур", - зазначив він.

Нагадаємо, 22 березня Бойко і Медведчук приїхали в Москву на переговори з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером. Трансляцію зустрічі вели підконтрольні Медведчуку телеканали "112 Україна" і NewsOne. Повідомлялося, що переговори були ініційовані українською стороною.

Напередодні  Кабмін остаточно заборонив прямі польоти в Москву через поїздку Бойка до Медведєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram