ГоловнаПолітика

Бурбак: окупація Криму пройшла і через мою родину

Нардеп прокоментував інформацію про брата, який залишився у Криму.

Бурбак: окупація Криму пройшла і через мою родину
Максим Бурбак
Фото: nfront.org.ua

«Війна, яку на нашу землю привели медведчуки, портнови і януковичі, принесла трагедію у дім багатьох родин. Смерті, каліцтва і розірвані долі. Майже кожен українець уже щось віддав цій війні за нашу незалежність. Збройна агресія і окупація Криму пройшла і через нашу родину», - написав у своєму Facebook керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак.

Він нагадав, що юрист Януковича Портнов, «який переховується від правосуддя, повідомив давно відомий факт - родина мого брата Олексія Бурбака мешкає в Криму»: «Так, це наш родинний біль. Збройна агресія і окупація Криму пройшла і через нашу родину».

За словами Бурбака, одразу після початку окупації він особисто вмовляв дружину брата з дітьми переїхати до батьків, «пропонував добре подумати»: «Однак вона не змінила своїх намірів. Мій брат Олексій залишився разом з сім'єю. Це була дуже непроста ситуація у сім'ї мого рідного брата. Це велика печаль для наших батьків і для мене особисто».

«Мій брат офіційно перетинає державний кордон України, щоб відвідувати наших батьків і не втрачати зв'язків з друзями та близькими», - повідомив Максим Бурбак.

Він наголосив, що сім‘я його брата самостійна в рішеннях щодо власного побуту і майбутнього: «Це було їхнє власне рішення. І я його абсолютно не поділяю».

«Я робив і робитиму все для перемоги України у війні за свою Незалежність. Так само я вірю, що наші сім'ї возз'єднаються і над Донбасом і Кримом скоро знову замайорить синьо-жовтий прапор, а портнови і медведчуки сидітимуть на лаві підсудних за зраду України», - написав Максим Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram