ГоловнаПолітика

"Батьківщина" заявила про поширення листівок, які дискредитують Тимошенко

Листівки пересилали поштою.

Партія "Батьківщина" заявляє про чергову дискредитацію кандидата в президенти Юлії Тимошенко. Зокрема, на сайті партії розміщено інформацію, що патрульні міста Покровське Дніпропетровської області, зупинили автомобіль ВАЗ 2109 (АН0526ВТ), в якому перебували двоє 28-річних жителів Курахово (Донецька область) - Богомаз Олександр Вікторович і Яремич Артем Дмитрович. Під час перевірки поліцейські виявили в салоні авто 150 листівок формату А3 з інформацією, яка дискредитує кандидата в президенти України Юлію Тимошенко.

У "Батьківщині" заявили, що зазначені особи отримали вантаж на «Новій пошті» від невідомого, з яким зв'язувалися через одну із соціальних мереж і який заплатив кожному по 2000 грн за розклеювання провокаційних листівок.

"З надійних джерел нам достеменно відомо, що чоловіки виконували одну з «операцій» так званого «чорного штабу» Петра Порошенка - офісу, створеного на Банковій з єдиною метою - будь-яким способом зганьбити головного конкурента нинішнього президента Юлію Тимошенко", - заявляють у "Батьківщині".

"Ми розуміємо, що Генеральна прокуратура і Служба безпеки України давно перетворилися на підрозділи кооперації «Рошен», і зараз їх основним завданням є дискредитація головних опонентів нинішнього президента. Тому звертаємося до Міністерства внутрішніх справ з вимогою встановити та притягнути до відповідальності всіх учасників цієї ганебної провокації. А також всіх причетних до роботи «чорного штабу» Петра Порошенка, який, заробляючи на війні мільйони за допомогою фальсифікацій, підкупу і залякування, намагається повернути в країну часи Януковича", - резюмували в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram