ГоловнаПолітика

Тимошенко прокоментувала намір перевірити її доходи і порадила Луценку піти у відпустку

Політик вважає, що генпрокурор "штампує справи проти конкурентів Порошенка".

Тимошенко прокоментувала намір перевірити її доходи і порадила Луценку піти у відпустку
Фото: Татьяна Бондаренко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко порадила генеральному прокурору Юрієві Луценку піти у відпустку на час передвиборної кампанії. Так вона прокоментувала інформацію про те, що генпрокурор доручив САП перевірити декларацію і доходи нардепа.

"Я все-таки рекомендувала б Юрію Віталійовичу прислухатися до нашої дружньої поради і піти у відпустку на час виборчої кампанії. А то якось незручно виходить - він спочатку гаряче підтримує Петра Олексійовича на його висуненні, а потім одну за іншою штампує висмоктані з пальця справи проти його головних конкурентів", - написала Тимошенко у фейсбуці.

Крім того, Тимошенко повідомила, що приводом до спілкування ГПУ в САП стала заява про "залучення американських лобістів".

"Хто не в курсі - йдеться про американських лобістів, які нібито працювали на мою користь. Події майже річної давності! Навесні минулого року я дізналася про те, що хтось у США найняв лобістів для допомоги Україні і мені. 10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції. Шкода, що генеральний прокурор не може зробити елементарний пошук у Google, перш ніж гучно заявляти про «злочини». У принципі, для цього не потрібно жодної вищої освіти, не те що юридичної", - резюмувала політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram