ГоловнаПолітика

Порошенко приєднався до всеукраїнської ініціативи і записав рядки в рукописну Біблію

Президент порадив кожному українському політику "обов'язково прочитати Біблію і не один раз".

Президент Петро Порошенко зустрівся з главами та представниками церков-учасниць Українського біблійного товариства з нагоди проведення Року Божого слова в Україні, який відзначався в 2018 році.

Голова держави записав рядки в рукописну Біблію, до створення якої вже приєдналися тисячі громадян з усієї України, повідомляє прес-служба голови держави.

Фото: president.gov.ua

"Вітаю і дякую ініціативі, до якої я сьогодні маю велику честь приєднатися. Тому що це також приверне увагу, і, можливо, хтось, побачивши сьогоднішню подію, знайде свій шлях до Бога, хтось перед тим, як лягати спати, відкриє Біблію", - сказав Петро Порошенко.

Фото: president.gov.ua

Голова держави зазначив: "Рік слова Божого ніколи не закінчується. Він може початися, але дуже важливо, щоб кожен українець, а Україна - це велика християнська нація, обов'язково прочитав Біблію. Зусилля біблійного товариства на це і спрямовані. Дуже важливо, щоб кожен український політик обов'язково прочитав Біблію і не один раз, тому що в Біблії точно знайдеш відповіді на багато питань".

Президент подякував присутнім за молитви за Україну, а також за підтримку створення Православної Церкви. "Україна зараз створює свій духовний фундамент, який ніяк не менш важливий, ніж акт про державну незалежність, бо це є актом духовної незалежності нашої держави", - підкреслив голова держави і зазначив, що завдяки молитвам усіх церков Господь послав Україні єдність під час важких випробувань.

Фото: president.gov.ua

Президент подякував Всеукраїнській раді церков за забезпечення єдності церкви. Він ще раз наголосив, що в Україні не буде державної церкви і не буде допущено втручання в церковну діяльність з боку держави, особливо якщо це іноземна держава, яка спрямовує свої зусилля, щоб підірвати єдність і дестабілізувати ситуацію всередині країни.

Рукописну Біблію було внесено до Національного реєстру рекордів України і номіновано на світовий рекорд. Планується, що всього в переписуванні візьмуть участь близько 30 тис. християн з усієї країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram