ГоловнаПолітика

Яценюк закликав Порошенка "звільнити Україну від кума Путіна"

"Він не звільняє заручників - він захоплює їх".

Яценюк закликав Порошенка "звільнити Україну від кума Путіна"
Фото: Макс Требухов

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк під час завершальної частини з'їзду партії 2 лютого закликав Президента України Петра Порошенка "звільнити Україну від кума Путіна" Віктора Медведчука: "Він не звільняє заручників - він захоплює заручників рукою свого путінського й антиукраїнського елементу".

Арсеній Яценюк звернувся до делегатів з'їзду ухвалити рішення про звернення до членів Європейського Союзу, до країн Великої сімки з тим, щоб "продовжити й посилити санкції проти Російської Федерації з метою відновлення територіальної цілісності України, відновлення судноплавства в Керченській протоці та повернення українських заручників, що утримуються московським режимом".

"Моє особисте звернення до Петра Порошенка. Пане Президенте, ми звертаємося до членів Європейського Союзу звільнити українських заручників. Я звертаюся до Вас звільнити Україну від кума Путіна. Він не звільняє заручників - він захоплює заручників рукою свого путінського й антиукраїнського елементу", - сказав Арсеній Яценюк.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram