ГоловнаПолітика

Прокурора Гуцуляка, який вів справу Холодницького, перевели на нову посаду

Він буде супроводжувати справи ДБР.

Прокурора Гуцуляка, який вів справу Холодницького, перевели на нову посаду
Фото: rbc.ua

Генеральна прокуратура призначила прокурора Володимира Гуцуляка начальником управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіальних управлінь Державного бюро розслідувань.

Про це йдеться на сайті Генпрокуратури.

Гуцуляк, колишній керівник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки, був призначений на нову посаду 13 грудня.

Повна назва його посади - "начальник управління організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіальних управлінь Державного бюро розслідувань, департаменту організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних злочинів, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за дотриманням законів його оперативними підрозділами і підтримки публічного обвинувачення у відповідних провадженнях".

Нагадаємо, що департамент під керівництвом Гуцуляка розслідував кримінальне провадження, в якому фігурує Назар Холодницький.

Пізніше процесуальне керівництво в цій справі перейшло Генеральній інспекції ГПУ. Це було зроблено на прохання Холодницького, оскільки "керівник департаменту є фактичним фігурантом у трьох провадженнях САП і НАБУ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram