ГоловнаПолітика

Коломойський: я не є бенефіціаром "95 кварталу"

"Висміюють мене не менше, ніж усіх інших".

Коломойський: я не є бенефіціаром "95 кварталу"
Фото: стоп-кадр из видео

Партнерські відносини бізнесмена Ігоря Коломойського і продакшн-студії "95 квартал" полягають лише в тому, що Коломойський є одним з бенефіціарів телеканалу "1+1", з яким студія підписала 10-річний контракт. Про це бізнесмен розповів програмі KishkiNa.

"Ну що я повинен зробити? Я знаю, що "1+1" з ними ("95 кварталом" - ред.) підписав ще у 12-му році контракт, і вони зайшли на телеканал і ось відтоді плідно співпрацюють. Якщо в результаті цієї співпраці Зеленський надумав йти в президенти, тому що раніше за інших зрозумів, що це величезний електоральний ресурс - ну, так честь йому і хвала за це, значить він красень, значить такого нам треба обирати", - зазначив Коломойський.

Він акцентував на тому, що ані він, ані його люди не є співвласниками "95 кварталу". І жодним чином не впливають на зміст програм.

Телеканал купує продукт у команди Зеленського без права редактури, пояснив бізнесмен. Більш того, каже Коломойський, він ніколи навіть ідей для жартів не подавав "кварталівцям". Також бізнесмен вважає, що "95 квартал" однаково усе висміює і "тролить".

"Вони можуть мені дати трохи більше симпатії, але висміюють вони мене не менше, ніж усіх інших", - зазначив бізнесмен.

При цьому Коломойський схильний вважати, що можливе балотування Зеленського в президенти не позначиться на діяльності "95 кварталу".

"Ткаченко (гендиректор "1+1" - ред.) мені говорить: "А ось якщо він (Зеленський - ред.) піде в президенти, які наші відносини будуть з кварталом, у нас 10-річний контракт, що ми будемо показувати?". А я кажу: "Значить, він піде (у президенти - ред.), а будуть інші. "Квартал" - це ж не тільки Зеленський, у тебе не із Зеленським контракт, у тебе контракт з "кварталом", значить, Кошовий буде там фронтменом або ще хтось".

Повну версію програми дивіться на відео:

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram