ГоловнаПолітика

Прикордонники перевіряють інформацію про затримання українців на адмінкордоні з Кримом

Повідомлялося, що ФСБ затримала двох громадян України, оголошених в розшук у Росії.

Прикордонники перевіряють інформацію про затримання українців на адмінкордоні з Кримом
Фото: investigator.org.ua

Прикордонники з'ясовують обставини можливого затримання ФСБ двох українців на адмінкордоні з окупованим Кримом.

Про це сказав начальник відділу комунікацій із засобами масової інформації Адміністрації Державної прикордонної служби Андрій Демченко, повідомляє Укрінформ.

"Ми бачили інформацію, яку поширили представники окупаційної влади. Однак, оскільки ми не підтримуємо зв'язків з ними, офіційного підтвердження щодо цього затримання ми не маємо. Ми своїми силами з'ясовуємо можливі обставини затримання", - сказав він.

Як повідомляли російські ЗМІ, ФСБ Росії заявляє, що затримала двох громадян України при перетині кордону з окупованим Кримом. За даними ЗМІ, ці громадяни України значаться у федеральному розшуку за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

Зокрема, на пункті пропуску "Джанкой" затримали 40-річного чоловіка, якого нібито розшукували так звані правоохоронці Судака. ФСБ каже, що його оголосили в розшук у 2015 році. На пункті пропуску "Армянськ" затримали 33-річну громадянку України, яка їхала в Севастополь. Жінка нібито фігурує в кримінальній справі в сфері незаконного обігу наркотиків та розшукується з 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram