ГоловнаПолітика

Люди не вірять, що в Україні буде відновлена справедливість, - Тимошенко

"До виїзду за кордон громадян штовхає не тільки відсутність гідної зарплати і робочих місць".

Люди не вірять, що в Україні буде відновлена справедливість, - Тимошенко
Фото: Александр Прокопенко

Зупинити еміграцію українців можна тільки за умови повернення віри в позитивні зміни в країні, відновлення справедливості і обрання влади, яка буде працювати для людей. Про це лідер "Батьквщіни" Юлія Тимошенко заявила на зустрічі з жителями Теребовля на Тернопільщині.

На її думку, до виїзду за кордон громадян штовхає не тільки відсутність гідної зарплати і робочих місць, а й розчарування в майбутньому.

«Чому через два роки після Революції Гідності люди виїхали з України? Вони втратили віру в зміни в країні. Вони не вірять, що в Україні стане добре, справедливість буде відновлена, а до людей будуть ставитися з повагою. Вони не вірять в те, що припиняться рейдерство і насильство, побори і корупція», - сказала Тимошенко.

Відсутність позитивних змін в Україні особливо демотивує молодь, яка не бачить перспектив у власній державі, вважає політик.

«Молоді сім'ї повинні знати, що вони зможуть отримати роботу, придбати житло, дати своїм дітям сучасну освіту, подбати про своїх батьків, зможуть відчувати гідність на своїй землі», - зазначила Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram