ГоловнаПолітика

Кримінальну справу проти депутата "Народного фронту" було сфальсифіковано НАБУ, - рішення суду

Поляков має намір вимагати порушення справи проти Ситника.

Кримінальну справу проти депутата "Народного фронту" було сфальсифіковано НАБУ, - рішення суду
Фото: nfront.org.ua

Окружний адміністративний суд міста Києва у четвер, 20 вересня, прийняв остаточне рішення щодо фальсифікації НАБУ кримінальної справи щодо представника фракції "Народний фронт" Максима Полякова і визнав абсолютно всі дії Національного антикорупційного бюро України щодо нього незаконними.

Про це заявив сам народний депутат в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні відбулося, насправді, історичне рішення щодо фальсифікації кримінальних справ проти народних депутатів. Окружний адміністративний суд прийняв остаточне рішення щодо фальсифікації кримінальної справи проти мене, визнав абсолютно всі дії так званого Національного антикорупційного бюро незаконними і поставив у цьому крапку", - сказав Максим Поляков.

За його словами, в рішенні суду чітко сказано, що "абсолютно всі дії Національного антикорупційного бюро були поза законом, що це була фальсифікація, що це була виключно провокація".

"І я сподіваюся, що це, нарешті, змусить зовсім по-іншому подивитися на так званий антикорупційний орган, який, на жаль, займається виключно політичними замовленнями. Зрозуміло, що він працює проти "Народного фронту". Адже ви бачите, що представлення НАБУ сипляться на міністрів, депутатів, в абсолютній більшості, саме від нашої політичної сили. Очевидно прагнення саме Національного антикорупційного бюро максимально дискредитувати "Народний фронт", - наголосив Поляков.

Народний депутат повідомив, що тепер він має намір звернутися в Антикорупційну прокуратуру з вимогою негайно порушити кримінальну справу проти Артема Ситника (керівника НАБУ), який займався фальсифікацією і провокацією проти нього.

"Я буду вимагати негайного закриття кримінальної справи проти мене і, зрозуміло, - відшкодування через півторарічну війну, яку організувало НАБУ, через знищення мене і моєї сім'ї, за особисте з'ясування стосунків і, насправді, повну дискредитацію самого антикорупційного органу", - наголосив Максим Поляков.

Представник фракції "Народний фронт" зазначив, що з рішенням суду можна ознайомитися на його особистій сторінці в Facebook.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram