ГоловнаПолітика

Політв'язню Грибу перестали передавати листи рідних

Ігор Гриб заявляє про посилення психологічного тиску на сина.

Політв'язню Грибу перестали передавати листи рідних
Фото: Ніл Ракша/ Главком

Російська Федерація посилила психологічний тиск на українського політв'язня Павла Гриба: йому не передають листів і не дають читати газети. Про це розповів батько Павла Ігор Гриб, пише УНН.

"На Павла зараз посилився психологічний тиск, йому не передають листів, його листи до нас також не доходять. Не дають читати газети. Це робиться з метою показати, що нібито він тут нікому не потрібен.

Стан його здоров'я погіршується, за час його утримання в СІЗО йому кілька разів було погано. Його здоров'я зараз, по суті, залежить від того, що він їсть, але нормальні корисні продукти передати не вдається. Навіть матері його співкамерника заборонили передачі", - повідомив Ігор Гриб.

Через кілька днів має відбутися судове засідання стосовно продовження терміну попереднього ув'язнення Гриба. Досудове розслідування у справі українця також наближається до завершення.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо, що зниклого в Білорусі українця Павла Гриба утримують у Краснодарському СІЗО в РФ. У РФ Грибу висунено звинувачення за ч.1 ст.205.1 КК РФ (сприяння терористичній діяльності).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram