ГоловнаПолітика

Справу Сущенка вестиме інший адвокат, якому я довіряю, - Фейгін

Статус адвоката, за словами Фейгіна, відновити "практично неможливо".

Справу Сущенка вестиме інший адвокат, якому я довіряю, - Фейгін
Фото: Артем Атаманюк

Російський адвокат Марк Фейгін, якого позбавили статусу адвоката, повідомив, що справу українського політв'язня Романа Сущенка вестиме інший адвокат, ознайомлений з цією справою. Про це повідомляє Громадське.

За його словами, зараз вирішується, хто конкретно представлятиме інтереси Сущенка. "Це буде людина, якій я довіряю, це людина, ознайомлена зі справою", - сказав він.

Фейгін також заявив, що незабаром має відбутися засідання у справі Сущенка, на якому сторона захисту повинна представити докази невинуватості.

Відповідаючи на запитання, чи зможе він відновити статус адвоката, Фейгін сказав, що це "практично неможливо", зазначивши, що "проблема в судах".

Раніше Фейгін, який захищав українського журналіста Романа Сущенка в суді Москви, повідомив, що його позбавили статусу адвоката. Причиною, яка стала підставою позбавити його статусу, стали "три твіти", опубліковані минулого року. Мова йде про нецензурні вислови Фейгіна на адресу адвоката Сталіни Гуревич та її підзахисного - проросійського блогера Анатолія Шарія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram